Güncel Haberler

Afyon’da Yabancılar Ayrılıyor

Ülkemizde coronavirüs salgını nedeniyle tüm profesyonel liglere ikinci bir karara kadar erteleme gelmesinin ardından ING Basketbol Süper Lig‘de de yabancı oyuncular bir bir ülkelerine dönmeye başladı.

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor‘un 5 yabancısı da ülkelerine dönmek için kulüpten izin aldılar. Cumartesi günü itibariyle yola çıkıyorlar.

Gregor Hrovat Slovenya’ya, Talib Zanna Nijerya’ya, Corey Davis, Peyton Aldridge ve Jordon Crawford ise ABD’ye dönecekler. Yerli oyuncular da evlerinde kendi imkanlarıyla çalışmalarını sürdürecekler.

Afyon, ekonomik zorluklar yaşadığı sezonda genel menajer Cömert Küce’nin taşının altına elini sokuğ başkanlık koltuğuna oturmasıyla yeniden toparlanmıştı. 7 galibiyet 15 mağlubiyetle 14.sırada bulunuyorlar. Düşme potasındanki rakiplerinden 4 maç uzaktalar, bu anlamda rahatlamış durumdalar. Play-off şansları ise oldukça azaldı, potadan 4 maç gerideler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …