Güncel Haberler

Milano’nun Avrupalı Yıldızları Ülkelerine Döndü

Turkish Airlines Euroleague coronavirüs salgını nedeniyle, ikinci bir karara kadar ligi 11 Nisan’a kadar erteleme kararı almıştı.

Bununla beraber takımlarında yer alan yabancı oyuncular birbir ülkelerine dönmeye devam ediyorlar. İtalyan ekibi Olimpia Milano forması giyen Avrupalı yıldızlar da ülkelerine döndüler.

Bildiğiniz gibi İtalya’da durum diğer Avrupa ülkelerinden çok daha kötü durumda ve ülkede resmi olarak karantina ilan edilmişt durumda. Bu kararın ardından Milano’nun yıldız isimlerinden Sergio Rodriguez ülkesi İspanya’ya ve Vladimir Micov ile Nemanja Nedovic de ülkeleri Sırbistan’a döndüler.

Kulüp yönetimi diğer yabancı oyunculara da evlerine dönmeleri için izin vermiş durumda. ABD’nin yeni aldığı kararlara istinaden zorlanacak olsalar da Keifer Sykes ile Drew Crawford da ülkelerine dönmeye karar verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …