Güncel Haberler

Toronto 30 Sayıdan Gelip Dallas’ı Yendi!

NBA’de son yılların en muhteşem geri dönüşlerinden birini izledik. Toronto Raptors konuk ettiği Dallas Mavericks karşısında 3.çeyrekte 30 sayı gerideyken kalan 14 dakikada geri dönüp 110-107 kazanmayı başardı.

MAÇIN TÜM İSTATİTSİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Pascal Sialam ve Marc Gasol’den yoksun olan Toronto’da Kyle Lowry 32 sayı, 8 ribaund, 10 asist, Chris Boucher 21 sayı, 7 ribaund, 2 top çalma, 4 blok ve Rondae Hollis-Jefferson 18 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Luka Doncic’in forma giyemediği Mavs cephesinde ise Jalen Brunson 21 sayı, 4 ribaund, 9 asist, Kristaps Porzingis 19 sayı, 12 ribaund, 3 blok ve Dwight Powell 17 sayı, 9 ribaund, 3 asist ile takımları adına ayakta kalan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …