Güncel Haberler

Lillard Oynadı Magic İzledi

Portland Trail Blazers deplasmanda konuk olduğu Orlando Magic‘i yıldız guardı Damian Lillard‘ın müthiş oyunuyla 128-114 mağlup etmeyi başardı.

Damian Lillard ve Portland maça suskun başladılar aslında. Skorer guard ilk yarıda sadece 7 sayı bulabilirken buna rağmen takımı devreye 58-48 önde girmeyi başardı. İkinci yarıda ise ev sahibinin geri dönüşlerine neredeyse tek başına karşılık veren Lillard, ilk yarıdaki 7 sayıdan sonra ikinci yarıda tam 34 sayı bularak takımını adeta sırtladı ve galibiyete taşıdı. Lillard toplamda 41 sayısının yanına 7 ribaund ve 6 asist de ekleyerek komple bir oyun sergiledi.

Portland cephesinde Lillard dışında, CJ McCollum (22 sayı 2 ribaund 2 asist), Zach Collins (17 sayı 6 ribaund 2 asist 2 topçalma) ve Jusuf Nurkic de (18 sayı 10 ribaund 3 blok) önemli katkı veren diğer isimler oldular.

Ev sahibi Orlando Magic’te ise Nikola Vucevic (24 sayı 11 ribaund 3 asist 2 topçalma), Terrence Ross (21 sayı 4 ribaund 2 asist), Aaron Gordon (17 sayı 4 ribaund 2 asist) ve Evan Fournier’in (17 sayı 3 ribaund 6 asist) çabaları galibiyet için yeterli olmadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/T4lRPfo3PJM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …