Güncel Haberler

Cedi Kayıplarda ve Cleveland’da Serbest Düşüş Devam Ediyor!

Detroit Pistons sahasında ağırladığı Cleveland Cavaliers ‘ı boyalı alandaki ve ribaundlardaki net üstünlüğü ile 110-103 yenmeyi başardı. Temsilcimiz Cedi Osman‘ın sınırlı katkı verebildiği Cleveland’da mağlubiyet serisi büyüyerek devam etti, 5 maç sonunda 0 çekmiş durumdalar.

Cedi son maçlarda olduğu gibi skora neredeyse hiç katkı veremedi. 1/3 3sayı ve 0/5 2sayı isabeti ile oynayan milli oyuncumuz sadece 3 sayıda kalırken 6 ribaund 3 asist 1 topçalma ile en azından diğer alanlarda takımına yardımcı olmaya çalıştı. Kyle Korver (21 sayı 4/7 3sayı), Jordan Clarkson (18 sayı), George Hill (15 sayı 3 ribaund), Collin Sexton (14 sayı 5 asist 2 topçalma) ve Larry Nance Jr (11 sayı 6 ribaund 5 asist 3 topçalma) mağlubiyete engel olamadılar.

Detroit’te ise 2 pota altı oyuncusundan gelen toplam 52 sayı galibiyetin mimarı oldu. Blake Griffin (26 sayı 10 ribaund 3 asist) ve Andre Drummond (26 sayı 22 ribaund) yıldızlaştılar.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …