Güncel Haberler

Lebron da Doncic’e Çare Bulamadı!

NBA’in en formda takımlarından Dallas Mavericks konuk olduğu şampiyonluk favorilerinden Los Angeles Lakers karşısında yine Sloven yıldızı Doncic’in etkili oyunu eşliğinde sonuca gitti ve 114-100’lük skorla sahadan galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Mavs deplasmanda 7-2 toplamda 13-6 olurken Lakers evinde 9-2 ve toplamda 17-3 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Dallas’da Luka Doncic 27 sayı, 9 ribaund, 10 asist, 3 top çalma ile triple-double’ı 1 ribaund ile kaçırırken, Delon Wright 17 sayı, 5 ribaund, 9 asist, 4 top çalma ve Kristaps Porzings ile Dwight Powell da 15’er sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Lakers cephesinde ise Lebron James 25 sayı, 9 ribaund, 8 asist, 4 top çalma ve Anthony Davis 27 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 2 blok ile takımlarını maçın içinde tutmaya çalıştılar.

https://youtu.be/6qbFF4l-qr0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …