Güncel Haberler

Beşiktaş Pro Stars Turnuvası’nın İlk Maçında Le Mans’a Son Topta Kaybetti

Yeni sezon hazırlıklarına Fransa’da katıldığı ProStars Turnuvası’nda devam eden Beşiktaş Sompo Japan ilk maçında Le Mans karşısında mücadelesini son topa kadar sürdürse de 73-72 kaybetti.

1.çeyrek: 20-17
2.çeyrek: 38-38
3.çeyrek: 51-57
4.çeyrek: 73-72

Siyah beyazlılarda öne çıkan isimler Samet Geyik (14 sayı, 9 ribaund), Jordan Theodore (12 sayı, 9 asist), Shaq McKissic (12 sayı, 2 ribaund) ve Nemanja Djurisic (12 sayı, 4 ribaund) oldular.

Le Mans cephesinde ise Valentin Bigote 15 sayı ile öne çıkarken, Brandon Taylor 14 sayı, Terry Tarpey de 12 sayı ile galibiyetin mimarlarından oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …