Güncel Haberler

Tofaş’ın Rakibi Partizan’da Gündem Goudelock!

Yeni sezonda 7DAYS EuroCup sahnesinde temsilcimiz Tofaş ile aynı grupta yer alan Sırbistan’ın önemli basketbol kulüplerinden biri olan Partizan, tanıdık bir skoreri gündemine almış durumda.

Daha önce ülkemizde Fenerbahçe Beko forması ile izlediğimiz ve geçen sezon Çin Ligi’nde Shandong forması giyen 1.90 boyundaki 30 yaşında olan Andrew Goudelock ile görüşmelere başladılar.

Birleşik Amerikalı guard geçen sezon Çin Ligi’nde 19 maçta ortalama 23.3 sayı, %44.3 3sayı, 2.9 ribaund, 3.4 asist, 1.1 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti. Sarı lacivertlilerden sonra Milano kariyerinde pek başarılı olduğunu söyleyemeyiz, beklentilerin altında kalmıştı. Şimdi koç Trinchieri yönetimindeki Partizan’da kendisini yeniden Avrupa basketboluna kanıtlamak için önünde güzel bir fırsat olabilir. Atletik uzunları bulunan ve tempoyu seven bir sisteme bağlı olan Partizan’da aranan isim olabilir Goudelock birebir yetenekleri, yaratıclığı ve etkili üçlükleri ile.

https://www.youtube.com/watch?v=XLlF-H6nHwI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Partizan, Maccabi Karşısında 16 Farktan Dönüp Kazanmayı Bildi

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Partizan konuk ettiği Maccabi Tel Aviv karşısında ilk yarıyı …