Güncel Haberler

RESMİ: ASVEL Payne ile Devam Dedi

Önümüzdeki 2 sezon Euroleague‘de mücadele edecek olan ASVEL NBA patentli uzunu Adreian Payne ile 1 sezon daha yola devam kararı aldı.

Sezona Çin ekibi Nanjing Tongxi Monkey King ile başlayan Payne, sonrasında Panathinaikos’a transfer olmuş ancak 2 ay sonra serbest bırakılmış ve Asvel ile anlaşmıştı.

22 Fransa JeepElite Pro A maçında görev alan 28 yaşındaki tecrübeli uzun 10.4 sayı, 4.4 ribaund, 1.1 asist istatistikleri ile 17 dakika gibi kısa bir sürede önemli katkılar vermişti. Dış şut tehditi, atletizmi ve mobil bir uzun olmasıyla birlikte NBA tecrübesine de sahip olması onu koç Mtirovic’in önemli silahlarından biri yapacak yeni sezonda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, Deplasmanda Blois’yu Ezdi Geçti

Fransa Betclic ELITE Pro A 29. hafta mücadelesinde LDCL Asvel Villeurbanne konuk olduğu Ada Blois‘yı …