Güncel Haberler

Hem Efes hem de Fenerbahçe Singleton ile İlgileniyor!

Anadolu Efes Motum’un yerine Fenerbahçe Beko ise Melli’nin yerine takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu noktarada iki temsilcimizin de listelerinin başında olan isim aynı.

Barcelona Lassa ile maddi konularda anlaşamayan ve yollarını ayıran Chris Singleton‘a henüz iki temsilcimizden de diğer ilgilenen ekip Olimpia Milano’dan da resmi bir teklif yok. Ayrıca Birleşik Amerikalı forvet ile hem NBA takımları hem de Çin ekipleri yakından ilgileniyorlar. Bu nedenle karar vermekte aceleci olmayacağı söyleniyor.

2.06 boyunda olan 1989 doğumlu tecrübeli forvet bu sezon koç Pesic’in sisteminde dış şutları, birden fazla pozisyonu savunabilmesi ve ribaundlardaki katkısı ile önemli bir parçaydı. Belki basketbol IQ’su çok yüksek bir isim değil ama atletizm konusunda önemli bir isim ki dış şut tehditi de onu günümüz basketbolunda çok değerli bir parça haline getirmiş durumda. Özetle Anadolu Efes’in de Fenerbahçe’nin aradığı 4 numara diyebiliriz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …