Güncel Haberler

Shane Larkin ile İlgilenen NBA Takımları Belli Olmaya Başladı

Bir önceki sezon Boston Celtics forması ile NBA’de istediği performansı sergileyemen ve sonrasında Anadolu Efes‘e gelerek hem Euroleague‘de hem de Tahincioğlu Basketbol Süper Lig‘de fırtına gibi esen Shane Larkin‘e bu kez NBA’den daha ciddi ilgi var.

Detroit Pistons, Orlando Magic ve Oklahoma City Thunder Larkin ile ilgilenen takımlar. Ancak şuanda NBA hakları Boston Celtics‘in elinde bulunuyor ve Kemba Walker ile imzalaması beklenen Celtics’in sonrasında Larkin konusundaki kararını vermesi bekleniyor.

26 yaşındaki oyun kurucu Euroleague sahnesinde 12.5 sayı, 3.1 asist istatistikleri ile oynarken Anadolu Efes’i finale taşımayı başarmıştı. BSL’de ise final serisinin 7. maçındaki 38 sayılık performansıyla lacivert beyazlıları şampiyonluğa taşımıştı.

2017-18 sezonunda Boston Celtics’de ortalama 14 dakika süre alan Larkin 4.3 sayı, 1.8 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …