Güncel Haberler

Utah Bu Kez Evinde Houston’a Teslim Olmadı

Utah Jazz Batı Konferansı play-off serisi 4.maçında evinde konuk ettiği Houston Rockets‘a bu kez teslim olmadı ve güçlü rakibini 107-91 yenerek seriyi 3-1’e getirdi. Serinin 5.maçı Houston’un evinde oynanacak.

Utah Jazz’de Donovan Mithcell 31 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile takımını sırtlarken, Jae Crowder 23 sayı, 4 ribaund, 2 top çalma ile onun en büyük destekçisi oldu. Ricky Rubio 18 sayı, 11 asist, 3 ribaund , Derrick Favors 12 sayı, 11 ribaund ve Royce O’Neale da 11 sayı, 11 ribaundla double-double yaparak takımlarını galibiyete taşıyan diğer isimler oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Houston’da ise James Harden 30 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 8 top kaybı, Chris Paul 23 sayı, 8 ribaund, 7 asist, 5 top çalma, 2 blok ve Eric Gordon 16 sayı ile iyi işler çıkarsalar da mağlubiyete engel olamadılar.

https://youtu.be/24DqYFOPEkQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …