Güncel Haberler

Boston, Final Serisine Farklı Bir Galibiyetle Başladı

NBA final serisi ilk maçında Boston Celtics konuk ettiği Dallas Mavericks‘i 107-89 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı.

Celtics’in 1-0 öne geçtiği serinin ikinci maçı da yine Boston’da 10 Haziran’da oynanacak. Toplamda 4 galibiyet alan takım NBA şampiyonu olacak.

Ev sahibi ekipte Jaylen Brown 22 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Kristaps Porzingis 20 sayı, 6 ribaund, Jayson Tatum 16 sayı, 11 ribaund, 5 asit ve Derrick White 15 sayı, 5 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Misafir takımda ise Luka Doncic 30 sayı, 10 ribaund ile en skorer isim olurken, PJ Washington 14 sayı, 8 ribaund, Jaden Hardy 13 sayı, 3 ribaund ve Kyrie Irving 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Indiana Deplasmanında Kazanıp Süpürgeyi Çıkardı!

NBA Doğu Konferansı final serisi 3. maçında Boston Celtics konuk olduğu Indiana Pacers‘ı 111-114’lük skorla …