Güncel Haberler

İDDİA: Baskonia’dan Sonra Barça da Lakovic ile İlgileniyor

Turkish Airlines Euroleague‘de yer alan İspanyol ekiplerinden ikisi koç arayışı içerisinde.

İspanya’da çeşitli kaynakların doğruladığı üzere hem Baskonia’dan sonra FC Barcelona da takımın başına koç Jaka Lakovic‘i getirmek istiyor. Katalan ekibinin listesinde koç Itoudis de yer alıyor.

Sloven koç bildiğiniz üzere daha önce Barcelona B takımını da çalıştırmıştı.

45 yaşındaki Sloven koç yönetimindeki Granca Endesa’da normal sezonu 7. sırada bitirerek play-off biletini kapmış, ilk turda son şampiyon Real’e 2-0 ile süpürülmekten kurtulamamıştı. EuroCup’da ise B grubunu üçüncü tamamlamış ve play-off turunda tek maçlı eleme usülünde oynanan maçta kendi sahalarında olmalarına rağmen temsilcimiz Beşiktaş’a elenmekten kurtulamamışlardı.

Kariyer yolculuğu:

2016–2017 Barcelona B (asistan)
2016–2020 Slovenia (asistan)
2017–2018 Bilbao (asistan)
2018 Bilbao
2018–2019 Joventut (asistan)
2019–2022 ratiopharm Ulm
2022–halen Gran Canaria

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Mateo, Panathinaikos ile Oynayacakları Final Maçı Öncesi Konuştu

Berlin’de düzenlenen Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonu final maçında Real Madrid, Uber Arena’da koç Ataman yönetimindeki Panathinaikos ile karşılaşacak. …