Güncel Haberler

Dallas, Konferans Finaline Servis Kırarak Başladı!

NBA Batı Konferansı final serisi ilk maçında Dallas Mavericks konuk olduğu Minnesota Timberwolves‘u 105-108’lik skorla geçmeyi bildi.

Mavs’ın 1-0 öne geçtiği serinin ikinci 25 Mayıs’da yine burada Minnesota’da oynanacak. Toplamda 4 galibiyet alan takım adını NBA finaline yazdıracak.

Misafir takımda Luka Doncic 33 sayı, 6 ribaund, 8 asist ile yıldızlaşırken, Kyrie Irving 30 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve P.J. Washington 13 sayı, 7 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Ev sahibi ekipte ise Jaden McDaniels 24 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Anthony Edwards 19 sayı, 11 ribaund, 8 asist, Karl-Anthony Towns 16 sayı, 7 ribaund ve Naz Reid 15 sayı, 5 ribaund ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Wolves, Deplasmanda Dallas’ı Yenip Süpürülmekten Kurtuldu

NBA Batı Konferansı final serisi 4. maçında Minnesota Timberwolves deplasmanda Dallas Mavericks‘i 100-105’lik skorla geçerek …