Güncel Haberler

İDDİA: Panathinaikos, Yıldız Skoreri Nunn ile Yeni Sözleşme İmzalıyor!

Turkish Airlines Euroleague play-off serisinde Maccabi’yi 3-2 ile geçerek 12 yıllık Final Four özlemine son veren Panathinaikos, iç transferde önemli bir hamleye imza attı.

Chemas de Lucas’ın haberine göre Panathinaikos’un yıldız guardı Kendrick Nunn, Yunan deviyle iki yıllık sözleşme uzattı. Kontratın toplam değerinin 5 milyon dolar olduğu ve hem bu yaz hem de gelecek yaz için NBA çıkış hakkı olduğu da gelen diğer haberler arasında.

Nunn 7 Mayıs Salı gecesi 27 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve 27 verimlilik puanı ile MVP performansı sergileyerek Panathinaikos’u 2024 EuroLeague Final Four’una taşıdı.

Çaylak EuroLeague sezonu boyunca istikrarlı bir hücum tehdidi olan Nunn, 33 maçta (25 ilk beş) 15.9 sayı, 2.6 ribaund, 3.0 asist ve 11.7 vp ortalamaları yakaladı.

28 yaşındaki Amerikalı oyuncu geçtiğimiz yıl 31 Ekim’de bir yıllık bir anlaşmayla Yunanistan’a gelmişti.

Profesyonel yolculuğu 2019’dan 2023’e kadar NBA’de devam etti ve burada Miami Heat, Los Angeles Lakers ve Washington Wizards ile 193 normal sezon maçında 12.1 sayı, 2.4 asist ve 2.4 ribaund ortalamaları ile hünerlerini sergiledi.

Nunn 2018 NBA Draftı’na katılmış ama herhangi bir takım tarafından tercih edilmemişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Yannier, Play-Off Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier, Turkish Airlines Euroleague play-off öncesi Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan 40+ …