Güncel Haberler

Bahçeşehir’in Rakibi Chemnitz, Gottingen’e Uzatmada Kaybetti

Almanya easyCredit BBL 29. hafta mücadelesinde temsilcimiz Bahçeşehir’in FIBA Europe Cup finalindeki rakibi Niners Chemnitz konuk olduğu Gottingen‘e uzatma sonunda 100-99’luk skorla kaybetti.

Bu sonuçla Gottingen derecesini 9-20 yaparak 13. sırada yer alırken, Chmenitz ise 23-6 ile 2.sırada yer almayı sürdürdü.

Ev sahibi ekipte ekipte Umoja Gibson 21 sayı, 7 asist, Bodie Hume 21 sayı, 6 ribaund, David DeJulius 18 sayı, 5 ribaund, 5 asist ve Karlis Silins 18 sayı, 9 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Misafir takımda ise Wesley Van Beck 24 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Jeffery Garrett 18 sayı, Kevin Yebo 16 sayı, 5 ribaund ve Aher Uguak 14 sayı, 7 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Tubingen Deplasmanında Rahat Kazandı

Almanya easyCredit BBL 13. hafta mücadelesinde FC Bayern Munich konuk olduğu zayıf rakibi Tubingen Tigers …