Güncel Haberler

Koç Sarıca, Büyükçekmece Zaferi Ardından Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk ettiği Onvo Büyükçekmece‘yi etkili hücum performansı sayesinde 93-87’lik skorla geçmeyi bilmişti.

Maçın ardından Kaf-Kaf’ın koçu Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu:

Şunu net konuşmak lazım, bugün bizim için zor bir gündü. Hem eksiktik, önemli parçalarımız yoktu. Hem de alt sıralarda olmasına rağmen Büyükçekmece, çok iyi oynayan ve ekstra galibiyetler alabilen bir takım. Bu yüzden bugün kazanmak önemliydi. Aslında oyunun büyük bölümünü iyi oynayarak götürdük ama sezon başından beri ribaundlar ve top kayıplarında zaman zaman konsantrasyon düşüklüğü yaşıyoruz. Bugün de aynısı oldu, sayı farkını açtığımız yerlerde göze hoş gelecek hareketler deniyoruz ve maçı kapatamıyoruz. Genellikle dönüşünde de sayı yiyoruz. Yine de zor bir gündü, kazanmak bizim için değerli. Bazı şeyleri aramızda konuşacağız ama her halükarda kazanmak değerli. Tüm oyuncularımı kutlarım, bugün eksik olmamıza rağmen takım gibi oynadılar ve kazandılar.

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …