Güncel Haberler

EuroBasket Elemeleri: Sırbistan, Finlandiya Engelini Farklı Geçti

2025 FIBA EuroBasket elemeleri G grubu ilk maçında Sırbistan konuk ettiği Finlandiya‘yı 77-61 gibi farklı bir skorla geçmeyi bildi.

Ev sahibi ekipte Luka Mitrovic 19 sayı, 9 ribaund, Aleksa Avramovic 18 sayı, 3 ribaund, Filip Petrusev 8 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve Dejan Davidovac 7 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi. Marko Guduric ise 5 sayı, 3 ribaund ile katkı verdi.

Misafir takımda ise Elias Valtonen 10 sayı, 9 ribaund, Mikael Jantunen 11 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Edon Maxhuni 10 sayı, 6 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Pesic, Almanya’ya Kaybettikileri Final Maçı Sonrası Konuştu

2023 FIBA Dünya Kupası final maçında Sırbistan, rakibi Almanya’ya 83-77’lik skorla kaybederek turnuvayı gümüş madalya …