Güncel Haberler

Koç Ataman, Efes Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 12. hafta mücadelesinde Panathinaikos, temsilcimiz Anadolu Efes, ile Sinan Erdem’de karşılaşacak.

Maç öncesi Yunan ekibinin koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Bu akşam tuhaf bir duygu olacak. Çok uzun bir aradan sonra ilk kez burada Anadolu Efes‘in karşısına Panathinaikos‘un koçu olarak çıkacağım. Çok güzel günler, çok güzel yıllar geçti burada. Burada geçirdiğim anıları unutmak mümkün değil ki buradaki bayraklara baktığım zaman da onları hissedebiliyorum. Sonuçta profesyonellikte bunlar var ve önemli bir EuroLeague maçı oynanacak. EuroLeague’de her maç çok önemli. Onun için işimize bakarak kazanmaya çalışacağız.

Anadolu Efes‘teki sakatlıklar sorulduğunda Ataman, “EuroLeague çok uzun bir maraton. Şu ana kadar bakıldığında Anadolu Efes iç sahada Real Madrid maçı dışında kayıpsız ilerliyor. Onun için iç sahada iyi bir performansı olduğunu söyleyebilirim. Tabii son zamanlarda sakatlıklarla uğraşıyorlar. Gerçi biz de son 4-5 haftadır aynı pozisyonda iki önemli oyuncumuz Papapetrou ve Hernangomez’den yoksun şekilde oynuyoruz. Tabii Efes’teki sakatlıklar çoğalmış. Bu sadece bu maç için değil, çift maç haftasındayız ve Aralık’ın sonunda bir çift maç haftası daha var. Çok yoğun bir ay. Onun için Allah kolaylık versin diyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …