Güncel Haberler

New Orleans, Wembanyama’sız San Antonio’yu Rahat Geçti (Cedi 11 sayı)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde New Orleans Pelicans konuk ettiği Wembanyama’sız San Antonio Spurs‘ü 106-121’lik skorla zorlanmadan geçti. Hakemlerden birinin sakatlanmasıyla karşılaşmanın büyük bölümü iki hakemle yönetildi.

Pelicans derecesini 11-9 yaparken, mağlubiyet serisi tam 14 maça çıkan Spurs ise yola 3-16 ile devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi eklipte Jonas Valanciunas 24 sayı, 12 ribaund ile yıldızlaşırken, Trey Murphy 18 sayı (4-10 üçlük), 3 ribaund, CJ McCollum 19 sayı, 3 ribaund, 8 asist, Herbert Jones 17 sayı, 4 ribaund, 3 top çalma, Zion Williamson 12 sayı, 4 ribaund, 7 asist ve Brandon Ingram 14 sayı, 5 ribaund, 7 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Wembanyama’dan yoksun olan Spurs’de Devin Vassell 14 sayı, 2 top çalma, Jeremy Sochan 13 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Zach Collins 12 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Julian Champagnie 12 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Keldon Johnson 13 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile direnen başlıca isimlerdi. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 27 dakika süre buldu ve 11 sayı (2-5 üçlük, 2-4 ikilik, 1-2 s.atış), 2 ribaund, 5 asist ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …