Güncel Haberler

Asistan Koç Birac ve Walden, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Galatasaray Ekmas konuk ettiği Manisa BBSK’yı 85-81’lik skorla geçmeyi bilmişti.

2. yarının ilk anlarında koç Mitrovic üst üste 2 teknik faulden atıldığı için maçın kalanını yardımcı koç Nikola Birac tamamlamıştı. Karşılaşma sonrası görüşleri şu şekilde belirtti:

Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Manisa ofansif ve defansif özellikleri olan çok iyi bir takım. Bu yüzden zor bir maç oldu. Bir sonraki maça odaklanacağız. Takımımız çok iyi reaksiyon gösterdi.

Galatasaray SK

Maçın yıldızı Corey Walden ise şu açıklamaları yaptı:

Maça çok yavaş başladık. Hatalarımız oldu. Sonradan toparladık. Taraftarlarımızın önünde iyi bir performans ortaya koyduk. Bu yüzden biraz gergindik ancak sonradan sakinleştik. Kendi adıma da iyi bir performans oldu. Elime geçen fırsatları değerlendirmeye çalıştım.

Galatasaray SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …