Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Bologna, Alba Engelini Rahat Geçti

Hazırlık Maçları kapsamında Munich’in ev sahipliğinde düzenlenen Magenta Sport Cup üçüncülük maçında Virtus Bologna rakibi Alba Berlin‘i 90-76 gibi net bir skorla geçmeyi bildi.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 30-23
  2. çeyrek: 40-42
  3. çeyrek: 65-65
  4. çeyrek: 76-90

Virtus Bologna’da Jordan Mickey 14 sayı, 6 ribaund ile öne çıkarken, Isaia Cordinier 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Awudu Abass 11, Jaleen Smith ve Tornike Shengelia 10 sayıyla mücadele etti.

Alba Berlin’de ise Sterling Brown 18 sayı, 5 ribaund ile oynasa da mağlubiyeti önleyemedi. Matt Thomas 15, Schneider 14, Procida 8 sayıyla maçı tamamladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Berlin Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Alba Berlin‘i 66-81’lik skorla rahat geçti. …