Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Barcelona, Laprovittola Liderliğinde Girona’yı Geçip Finale Çıktı

Hazırlık Maçları kapsamında Lleida’da yani tarafsız sahada düzenlenen Katalan Ligi yarı final maçında FC Barcelona, rakibi Girona‘yı Laprovittola’nın skorer oyunu eşliğinde 104-92’lik çok rahat geçti.

Barça’nın finaldeki rakibi diğer yarı final maçında Badalona’yı farklı geçen Manresa oldu.

Çeyrek sonuçları:

1. çeyrek: 29-24
2. çeyrek: 46-51
3. çeyrek: 77-68
4. çeyrek: 104-92

Barcelona’da Nicolas Laprovittola 20 sayıyla öne çıkarken, Oscar Da Silva 15 sayı, Jabari Parker 10 sayı, Nikola Kalinic 10 sayı, Tomas Satoransky 9 sayı, Alex Abrines 9 sayıyla mücadele etti.

Girona’da ise Gyorgy Goloman 14 sayı, Ike Iroegbu 13 sayı, Maximo Fjellerup 11 sayı, Yves Pons 10 sayı ve Quino Colom 10 sayıyla direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Son Çeyrek Operasyonuyla Kaunas’dan Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı son çeyrekteki 7-15’lik …