Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Real Madrid, Deck’in Etkili Oyununa Rağmen Bilbao’yu Geçemedi

Hazırlık Maçları kapsamında oynanan mücadelede Real Madrid, rakibi Bilbao karşısında Deck’in etkili oyunu önderliğinde son dakikaya 79-81 önde girse de kalan sürede avantajını koruyamadı ve 85-81’lik skorla kamp döneminin ilk yenilgisini almış oldu.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 18-17
  2. çeyrek: 23-18
  3. çeyrek: 19-20
  4. çeyrek: 25-26

Bilbao Adam Smith 15 sayıyla takımın en skoreri oldu. Melwin Pantzar 13 sayı, Sacha Killeya-Jones 11 sayı, Tryggvi Hlinason 11 sayı ve Alex Reyes 10 sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Real Madrid’de ise Gabriel Deck 19 sayıyla ön plana çıkarken, Dzanan Musa 18 sayı, 19 yaşındaki Eli Ndiaye 9 sayı, Alberto Abalde 8 sayı ve Sergio Rodriguez ise 6 sayı kaydetti. Yuvaya geri dönen Facu Campazzo da 7 sayı ile katkı verdi. Llull, Rudy, Yabusele ve Tavares milli görevde oldukları için henüz kampa katılmadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Lider Real Madrid, Valencia Karşısında Sürprize İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Real Madrid konuk ettiği Valencia karşısında sürprize izin vermedi …