Güncel Haberler

Koç Ataman’dan İddialı Açıklamalar!

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Panathinaikos‘un çiçeği burnunda koçu Ergin Ataman, milli görevin ardından çıktığı kısa tatilini tamamladı ve geçtiğimiz günlerde Yunanistan’a gitti.

Yoncalar’ın yeni koçu NOVA’ya verdiği röportajda birçok konuya değindi ve takımın gerektiği zamanda hazır olacağını belirtti. Aynı zamanda artık Olympiakos’un Yunanistan’daki büyük favori olmadığını belirten Ataman, kadronun tamamlandığını da belirtti.

Ataman’ın detaylı açıklamaları şu şekilde:

Hazır olacağız. Herkes için duygu yoğunluğu yüksek bir sezon olacak. Taraftarların benden ve takımdan beklentileri yüksek. Yunanistan’da geçirdiğim 4-5 günde nerede taraftarlarla karşılaşsam herkes bana takıma dair büyük heyecan duyduğunu söyledi. Beklentiler yüksek ve biz de hazır olacağız. Final Four ve üç yıldır kazanamadığımız Yunanistan şampiyonluğu için adaylar arasında olacağız.

Zamana ihtiyacımız var. Dünya Kupası’ndan sonra bazı oyunculara dinlenmeleri için zaman vereceğiz fakat bunlar bahane değil. EuroLeague’e Olympiakos maçıyla başlıyoruz ve hazır olmak zorundayız. Artık kimse Yunanistan’da Olympiakos’un büyük favori olduğunu söyleyemez, insanlar Panathinaikos‘u da göz önünde bulundurmak zorunda. Hazır olacağız, sahada daha iyi gözükeceğiz. Takımdaki herkes tekrar inanmaya başladı. Benim işim takımı hedeflerine ulaşması için hazırlamak. Olympiakos’a, koç Bartzokas’a, ekibine ve son yıllarda başardıklarına saygı duyuyorum. Takımlar arasında rekabet var ve Olympiakos son yıllarda domine ediyor. Fakat artık işler Olympiakos için kolay olmayacak. Ergin Ataman burada. Panathinaikos burada.

Bütün transferler benim seçimim. Takıma ve Giannakopoulos’a benim felsefeme inandıkları için teşekkür ederim. İyi çalışmayla, sakatlıklar olmadan Efes ile son yıllarda Avrupa’yı domine ettiğimiz sistemi oturtabilirim. Kadromuzu tamamladık fakat yakın zamanda takımı tekrar göreceğiz, önümüzde önemli maçlar var. Eğer ihtiyaç olursa oyuncu pazarına, özellikle de NBA’e bakmaktan çekinmeyeceğiz. Kadro tamamlandı. Buraya eğlenmeye gelmedim. Bunu yaptığımız hamlelerle gösterdik. Sokakta gördüğüm bütün taraftarlar benden şampiyonluk istiyor.

Nova & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …