Güncel Haberler

Olimpiyat Elemeleri: Yarı Final ve Finaldeki Muhtemel Rakiplerimiz Karşılaştı!

2024 Paris Olimpiyatları için düzenlenen ön eleme turnuvalarının İstanbul ayağında, D grubu 2. maçında Hırvatistan rakibi Belçika‘yı 86-55 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı.

Milli takımımız C grubunu ilk 2 sırada bitirmeyi garantilediği için bu gruptan çıkacak ilk 2 sıradaki takımdan biriyle eşleşecek. Büyük olasılıkla 2. sırada yer alacak Belçika ile yarı finalde eşleşeceğiz. Hem biz hem de Hırvatistan’ın yarı finalde hata yapmayacağını düşünüyorum ve finaldeki rakibimiz de büyük olasılıkla onlar olacak!

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Hırvatistan’da Mario Hezonja 22 sayı (6-8 üçlük), 5 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Ivica Zubac 18s ayı, 14 ribaund, 3 blok, Dario Saric 17 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ve Roko Badzim 10 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Belçika cephesinde ise Emmanuel Lecomte 16 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Thijs De Ridder 11 sayı, 11 ribaund ile direnmeye çalıştılar. Ismael Bako da 8 sayı, 7 ribaund ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2024 Paris Olimpiyatları Ön Eleme Turnuvası Başlıyor

FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası 12-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nun …