Güncel Haberler

Yeni İsmiyle BKT EuroCup’da Temsilcilerimiz Beşiktaş ile Telekom’un Rakipleri Belli Oldu

BKT Tires şirketiyle anlaşan EuroCup’ın artık yeni bir isim sponsoru var.

Off-Highway çok uluslu şirketi ve Euroleague Basketbol, Cuma günü duyurulan anlaşmaya göre önümüzdeki üç sezon için anlaşmaya vardı.

BKT, EuroCup’ın isim sponsoru olmasının yanında EuroLeague’e de Premium ortaklardan biri olarak yardım etmeye devam edecek.

EuroCup’ın isim sponsoru bundan önce 7DAYS’ti.

Yeni formatıyla ve yeni ekipleriyle birlikte 2023-24 EuroCup sezonunun kurası da bugün çekildi ve temsilcilerimiz Beşiktaş ile Türk Telekom’un rakipleri belli oldu.

2023-24 BKT EuroCup sezonunun kura çekimi bugün gerçekleşti. Kura sonucunda temsilcilerimiz Beşiktaş ve Türk Telekom’un normal sezonda mücadele edeceği gruplar belli oldu.

10 takımlı iki gruptan ilk altıya giren takımlar bir üst tura çıkacak. Gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar direkt olarak çeyrek final etabına yükselecek. Kalan sekiz takım tek maç üzerinden eleme maçları oynayacak.

Ardından belli olan çeyrek finaller tek maç üzerinden oynanacak. Yarı finaller ve final serisi ise beş maç üzerinden oynanacak ve üç galibiyete ulaşan takımlar serilerin galibi olacak.

Beşiktaş A Grubu’nda yer alırken Türk Telekom da B Grubu’nda mücadele edecek. Temsilcilerimizin gruplarının tamamı ise şu şekilde:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2024 ING Türkiye Kupası’nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu

ING Türkiye Kupası’nda oynanan çeyrek final maçlarının ardından yarı finale yükselen takımlar belli oldu. Ligin …