Güncel Haberler

İDDİA: Bahçeşehir, Koç Atalay ile Yola Devam Ediyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, 13 galibiyetle 9. sırada sezonu tamamlamıştı. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde ise sezonu Son 16 grubunda tamamlamışlardı.

Sezonun ilk bölümünde alınan kötü sonuçların ardından koç Ernak görevini bırakmış, yerine ise asistn koç Sinan Atalay getirilmişti. Genç koçun göreve gelmesiyle iyi bir hava yakalayan takım, bu nedenle koç Atalay’ı ödüllendiriyor. Eurohoops ve Basketfaul’de yer alan habere göre yeni sezonda da genç koçla yola devam ediyorlar.

Mart ayında görevi devralan koç Atalay, sezon sonuna kadar bir kontrat imzalamıştı. Bu dönemde girdiği zorlu sınavı başarılı bir şekilde tamamlayınca kulüpte takımı ona gelecek sezon için komple emanet etmeye karar verdi. Yakın zamanda resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …