Güncel Haberler

İDDİA: Toronto’nun Yeni Başantrenörü Rajakovic Oluyor

NBA‘de Doğu Konferansı’nın 9. sırada tamamlayan ve play-off biletini kaçıran Toronto Raptors, play-in aşamasında da Chicago Bulls’a ilk turda elenerek sezonu erken kapatmıştı.

Yaşanan bu kötü gidişatın ardından takımın tecrübeli koçu Nick Nurse ile yollar ayrılmıştı. Koç arayışlarını ve adaylarla görüşmeleri de tamamladılar.

ESPN’in haberine göre Kanada ekibinin yeni başantrenörü son olarak Grizzlies’da asistan koç olarak görev alan Darko Rajakovic oluyor.

Sırp koç 2014’den bu yana NBA’de asistan koçluk görevlerinde bulunuyor. 2014-19 döneminde Thunder’da görev alan Rajakovic, sonrasında 2019-20’de Suns’ta çalışmıştı ve 2020’den bu yana da Grizzlies’da görev alıyordu. Ayrıca 2014’de de NBA All-Star organizasyonunda yine asistan koçluk yapıyordu.

Raptors, Nurse ile yolların ayrılmasının ardından daha önce takımda asistan koçluk yapan ve halihazırda Virtus Bologna ile İspanya Milli Takımı’nın başantrenörü olan Sergio Scariolo ile de görüşüyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …