Güncel Haberler

Zalgiris, Rytas’a İlk Maçtan Mesajı Verdi!

Litvanya Ligi final serisi ilk maçında Zalgiris Kaunas konuk ettiği Rytas Vilnius‘u 108-93’lük skorla geçerek ilk maçtan mesajı vermiş oldu!

Seride Zalgiris 1-0 öne geçti ve 2. maç ise Rytas’ın sahasında 3 Haziran’da oynanacak. Toplamda 3 galibiyet alan şampiyon olacak.

Zalgiris’de Arnas Butkevicius 21 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Tomas Dimsa 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Tyler Cavanaugh 12 sayı, 4 ribaund, Lukas Lekavicius 12 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Edgaras Ulanovas 11 sayı, 3 ribaund, 7 asist ve Rolands Smits 10 sayı, 6 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Misafir takımda ise Marcus Foster 19 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Evaldas Kairys 14 sayı, 2 ribaund, Gytis Masiulis 11 sayı, 2 ribaund, Eidur Fridriksson 10 sayı, 2 ribaund, 8 asist, Justin Gorham 10 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Gytis Radzevicius 10 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’e Evinde Yan Bakılmıyor!

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Panathinaikos‘u 80-68 gibi farklı bir …