Güncel Haberler

EuroLeague Koçlar Birliği, Erdem Can’a Destek Mesajı Yayınladı

EuroLeague Koçlar Birliği, Türk Telekom başantrenörü Erdem Can’ın geçirdiği kazayla ilgili yaptığı açıklamada, “Şaşırdık ve şok olduk.” dedi.

Türk Telekom‘un Gran Canaria ile oyayacağı 7DAYS EuroCup finali öncesi takım otobüsüyle stada gidilirken şöförün müziği çok açmasının ardından rahatsız olan oyuncular radyonun kapatılmasını istedi. Şöför sesi kapatmayınca Erdem Can sesini kısmak için ayağa kalktı bunun ardından şöför ani fren yaparak Erdem Can’ın kafasını ön cama çarpmasına ve boynunu incitmesine neden oldu.

Mücadelede saha kenarında boyunlukla yer alan başantrenör için ‘EuroLeague Koçlar Birliği Erdem Can’ın yanında” başlığı altında bir açıklama yapıldı:

EuroLeague Koçlar Birliği, Gran Canaria’daki EuroCup finali öncesi yapılacak son antrenman için arenaya giderken üyelerimizden biri olan Erdem Can’ın yaralanmasına sebep olan otobüs şoförünün profesyonellik dışı davranışları karşısında şaşırdı ve şok oldu.

Bize ulaşan bilgilere göre otobüs şoförü sezonun en önemli maçı öncesindeki değeri yüksek hazırlık sürecini daha uzun bir rota kullanarak geciktirmekle kalmadı, aynı zamanda Erdem Can’ın müziğin sesini kısması yönündeki isteklerini kabul etmeyip koçun kendisinin bunu yapmaya çalıştığı esnada bilinçli olarak frene bastı ve Erdem Can’ın başını çarparak yaralanmasına sebep oldu. Bu çarpmanın etkisiyle de ön cam kırıldı.

Otobüs sürücüleri tarafından verilen kararların her zaman tüm yolcuların güvenliğine odaklanması gerektiği temeline dayanarak bu konuda İspanyol trafik otoritelerine güveniyoruz.

Basketbolda ve sporun tamamında bir daha böyle olayların yaşanmamasını umuyoruz.

Gran Canaria’ya 71-67 mağlup olan Türk Telekom EuroCup’ta ikinci oldu ve gelecek sezon tarihinde ilk kez EuroLeague’de yer alma fırsatını kaçırdı

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …