Güncel Haberler

Asvel, Nancy Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi!

Fransa Betclic ELITE Pro A 31. hafta mücadelesinde LDLC Asvel Villeurbanne konuk olduğu Nancy‘i son nefeste 83-84’lük skorla yenebildi. Bitime 7 saniye kala De Colo kritik üçlükle takımını öne geçirirken, son hücumda Nancy adına Scott orta mesafe şuttan faydalanamadı.

Bu sonuçla Asvel derecesini 17-11 yaptı ve 6. sırada yer aldı. Nancy ise 11-20 ile 16. sırada yer aldı.

Misafir takımda Nando De Colo 21 sayı, 4 asist ile yıldızlaşırken, Youssoupha Fall 19 sayı, 13 ribaund, Dee Bost 16 sayı, 2 asist ve David Lighty 16 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibi ekipte ise Mike Scott 19 sayı, 10 ribaund ile etkili olurken, Frank Mason 18 sayı, 3 ribaund, 6 asist, Stephane Gombauld 15 sayı, 4 ribaund ve Khalid Boukichou 13 sayı ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, Zalgiris’e Patladı!

Turkish Airlines Euroleague 19. hafta mücadelesinde LDLC Asvel Villeurbanne konuk ettiği Zalgiris Kaunas‘a patladı adeta …