Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Formalite Maçında Cedevita’yı Farklı Geçti

Adriyatik Ligi 3. hafta erteleme maçında Kızıl Yıldız konuk olduğu Cedevita Olimpija‘yı 70-84’lük skorla rahat geçti.

İki takımın da sıralamadaki yeri belli olduğu için sadece bir formalite maçıydı aslında. Bu maçla beraber normal sezon tamamlandı ve iki takımın play-off eşleşmeleri de belli oldu; Kızıl Yldız-Zadar ve Cedevita-FMP serilerini izleyeceğiz.

Misafir takımda Nikola Ivanovic 29 sayı, 5 asist ile yıldızlaşırken, Ognjen Dobric 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Filip Petrusev 12 sayı, 4 ribaund ve Luka Mitrovic 10 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibi ekipte ise Amar Alibegovic 12 sayı, 4 ribaund, Zoran Dragic 10 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Karlo Matkovic 10 sayı, 3 ribaund, Alen Omic 9 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Matic Rebec 9 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Gençleşen Teodosic ile Maccabi Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız, Nikolic Hall’da konuk olduğu Maccabi Tel Aviv …