Güncel Haberler

Bayern, Crailsheim Deplasmanından Savunmasıyla Çıktı

Almanya easyCredit BBL 30. hafta mücadelesinde FC Bayern Munich konuk olduğu Crailsheim Merlins‘i savunma performansı sayesinde 69-78’lik skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Bayern derecesini 24-6 yaptı ve 3. sırada yer aldı. Merlins ise 10-20 ile 15. sırada konumlandı.

Misafir takımda Andreas Obst 24 sayı, 2 ribaund ile öne çıkarken, Corey Walden 12 sayı, 4 asist, Cassius Winston 11 sayı ve Isaac Bonga 10 sayı, 11 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibi ekipte ise Arunas Mikalauskas 17 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Edon Maxhuni 15 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Jame Batemon 12 sayı, 3 ribaund ve Jaren Lewis 10 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Bamberg’i Farklı Geçerek Final Biletini Kaptı

Munich’de BMW Park’da düzenlenen Almanya Kupası dörtlü final organizasyonu yarı final maçında FC Bayer Munich, …