Güncel Haberler

AEK, Jerusalem’i Farklı Geçip Seriyi 3. Maça Taşıdı

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 2. maçında AEK konuk ettiği Hapoel Jerusalem‘i 94-78’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla seride durum 1-1 ve karar maçı 19 Nisan’da İsrail’de oynanacak, kazanan takım adını Final Four’a yazdıracak.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Brynton Lemar 24 sayı, 3 asist ile yıldızlaşırken, Akil Mitchell 14 sayı, 7 ribaund, 5 asist, 5 top çalma, Isaiah Miles 13 sayı, 7 ribaund ve Dimitris Flionis 13 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

İsrail ekibinde ise Levi Randolph 28 sayı, 3 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Khadeen Carrington 11 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile diğer çift haneli skor üretebilen isimdi. Mareks Mejeris de 9 sayı, 4 ribaund ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …