Güncel Haberler

Bursaspor, Zorlu Gran Canaria Deplasmanında Tamam mı Devam mı Diyor

7DAYS EuroCup play-off ilk turu eleme maçında temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, İspanya’da Gran Canaria‘ya konuk oluyor.

12 Nisan Çarşamba günü saat 22:15’de başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

İspanyol ekibi B grubunda çıktığı 18 maçtan 15 galibiyet çıkardı ve bu sayede de normal sezonu lider olarak bitirerek play-off’lar boyunca ev sahibi avantajını cebine koymuş oldu. Normal sezonda burada evlerinde oynadıkları 9 maçın tamamını kazandıklarının da altını çizelim. Ancak ligdeki son maçlarında konuk oldukları kendilerinden alt siklette olan Zaragoza’ya 76-73 ile kaybetmişlerdi. O maçta Shurna 15 sayı, 2 ribaund, Balcerowski 14 sayı, 7 ribaund ve Slaughter 13 sayı, 3 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Geçen sezon final oynama başarısı gösteren temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor ise normal sezonda topladığı 8 galibiyetle ancak 8. sıradan play-off biletini kapabildi. Temsilcimizin maalesef deplasman karnesi de sıkıntılı, 9 maçtan 7 tanesini kaybetti… BSL’deki son maçta ise konuk oldukları Büyükçekmece’yi son nefeste 85-87 ile yenmeyi başarmışlardı. O maçta Onuralp 19 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Clemmons 18 sayı, Andrews 13 sayı, Auguste 11 sayı, 9 ribaund ve Dudzinski 10 sayı, 9 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

İki takım son olarak geçen sezon grup aşamasında 9 Mart 2022’de yine burada Las Palmas’da karşılaşmışlar ve ev sahibi ekip 87-81 ile kazanan taraf olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …