Güncel Haberler

Memphis, Kennard’ın Tarihi Performansı Eşliğinde Houston’ı Ezdi Geçti! (Alperen 7+5)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Memphis Grizzlies konuk ettiği Houston Rockets‘ı Kennard’ın tarihi performansı eşliğinde 114-151’lik skorla ezdi geçti.

Bu sonuçla Grizzlies derecesini 46-27 yaptı ve 2. sırada yer almay sürdürdü. Rockets ise 18-56 ile yine son sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Grizzlies’da Luke Kennard 10-11 üçlük isabeti ile kulüp rekorunu kırarken aynı zamanda yüzde 90’ın üstünde şut yüzdesiyle 10 üçlük isabeti bulabilen ilk oyuncu olarak da NBA tarihine geçti. Kennard 30 sayı üretirken istatistiklerine 3 asist de ekledi. Ja Morant 18 sayı, 8 asist, 2 ribaund ve Jaren Jackson 18 sayı, 7 ribaund, 2 asistle galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Rockets cephesinde ise Kevin Porter Jr 20 sayı, 6 ribaund, Tari Eason 21 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 7 asist, Jabari Smith 20 sayı, 6 ribaundla öne çıktı. Milli oyuncumuz Alperen Şengün maçı 7 sayı (1-3 serbest atış, 0-1 üçlük, 3-5 ikilik), 5 ribaund, 2 asist, 1 top çalma ile tamamladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …