Güncel Haberler

Monaco, Valencia’yı Farklı Geçerek Play-Off Biletini Garantiledi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde James’den yoksun oynamaya devam eden AS Monaco konuk ettiği Valencia‘yı 90-79 gibi net bir skorla geçerek hem play-off biletini hem de gelecek sezon yine organizasyonda yer almayı garantilemiş oldu!

Bu sonuçla Fransız ekibi derecesini 20-10 yaptı ve ilk 4 yarışında da avantajını korudu, zirvedeki 2 ekipten sadece 1 galibiyet gerideler. Valencia ise 14-16 oldu ve play-off şansını çok zora soktu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte Elie Okobo 14 sayı, 2 ribaund, 7 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Jaron Blossomgame 14 sayı, Matt Strazel 13 sayı, 3 asist, Donta Hall 10 sayı, 13 ribaund ve John Brown 10 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Yarasalar’da ise Chris Jones 17 sayı (8-8 s.atış), 2 ribaund, 3 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Bojan Dubljevic 15 sayı, 11 ribaund, 3 asist, Josep Puerto 11 sayı ve Jared Harper 10 sayı, 3 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos’dan Valencia Deplasmanında Savunma Galibiyeti Geldi

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Valencia‘yı etkili bir savunma performansı eşliğinde …