Güncel Haberler

RESMİ: Monaco, James’i Kadro Dışı Bıraktı!

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden AS Monaco‘da flaş bir gelişme yaşandı.

Fransız kulübü yaptığı resmi açıklamayla yıldız guardı Mike James‘i kadro dışı bıraktığını duyurdu!

Bu sezonki performansı ile ilk 4 yarışına dahil olan Monaco, 29. hafta öncesinde yaptığı bu beklenmeyen sürpriz açıklamada James’in külüp içi kurallarını ihlal ettiği, bu nedenle de geçici olarak kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

29. hafta programında Virtus Bologna ile karşılaşacak olan Monaco’da James şuan için takımla beraber çalışmıyor ve maç kadrosunda da yer almayacak bu gelişmenin ardından.

EuroLeague’de geçen sezon son 8’e kalan Monaco, bu sezon da 18 galibiyet, 10 mağlubiyet ile 4. sırada yer alıyor. 32 yaşındaki tecrübeli yıldız James 16.8 sayı, 4.7 asist, 3.5 ribaund ortalamaları ile mücadele ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, Deplasmanda Blois’yu Ezdi Geçti

Fransa Betclic ELITE Pro A 29. hafta mücadelesinde LDCL Asvel Villeurbanne konuk olduğu Ada Blois‘yı …