Güncel Haberler

Fenerbahçe’den Sakat Oyuncuların Durumu Hakkında Açıklama Geldi

Ülkemizi Turkish Airlines Euroleague‘de temsil eden Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekibi Fenerbahçe Beko‘dan sakatlık geçiren oyuncuların durumu hakkında açıklama geldi.

Barcelona maçında sakatlanan Dyshawn Pierre ile Karşıyaka ile oynanan son lig maçında sakatlanan Metecan Birsen‘in durumları hakkında kulüpten şöyle bir açıklama yapıldı:

Sol bacağında sakatlık yaşayan Pierre’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan detaylı sağlık kontrollerinde kalf bölgesinde kas yaralanması tespit edilmiştir. Amerikalı forvetin sahalara dönüş süresinin 3-4 hafta arasında olması öngörülmektedir.

Sol omzundan sakatlık yaşayan Metecan’ın Acıbadem Ataşehir Hastanesi’nde yapılan detaylı sağlık kontrollerinde akromioklaviküler bölgede 2. evre yaralanma tespit edilmiştir. Ssahalara dönüş süresinin yaklaşık altı hafta olması öngörülmektedir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …