Güncel Haberler

Valencia, Girona Deplasmanında Sürprize İzin Vermedi

İspanya Liga Endesa 22. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Girona kaşrısında zaman zaman zorlansa da 75-79’luk skorla kazanarak sürprize izin vermedi.

Bu sonuçla Yarasaral derecelerini 12-10 yaptılar ve 8. sırada yer aldılar. Girona ise 8-14 ile 13. sırada kaldı.

Misafir takımda Xabi Lopez-Arostegui 16 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Victor Claver 14 sayı, 4 ribaund, Bojan Dubljevic 11 sayı, 5 ribaund ve Chris Jones 10 sayı, 4 ribaun, 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibi ekipte ise Kameron Taylor 22 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Roko Prkacin 13 sayı, 4 ribaund ve Eric Vila 9 sayı, 10 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Berlin Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Alba Berlin‘i 66-81’lik skorla rahat geçti. …