Güncel Haberler

Olympiakos, Promitheas Karşısında Yettiği Kadar Oynadı

Yunanistan Ligi 18. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği Promitheas karşısında yettiği kadar oynayarak 89-77’lik skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Kırmızılar 17. maçlarını da kayıpsız geçerek namağlup bir şekilde liderlik koltuğunda oturmaya devam ettiler. Promitheas ise 10-8 ile 5. sırada konumlandı.

Ev sahibi ekipte Alec Peters 16 sayı, 2 ribaund ile öne çıkarken, Moustapha Fall 13 sayı, 8 ribaund, 3 asist ve Sasha Vezenkov 12 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Misafir takımda ise Joe Thomasson 19 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Anthony Cowan 13 sayı, 2 ribaund, 6 asist, Vassilis Mouratos 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Nemanja Dangubic 11 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos’dan Valencia Deplasmanında Savunma Galibiyeti Geldi

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Valencia‘yı etkili bir savunma performansı eşliğinde …