Güncel Haberler

Gaziantep, Çeyrek Finalin İlk Ayağını Kazandı

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi ilk maçında temsilcimiz Gaziantep, Polonya’da konuk olduğu Anwil Wloclawek‘i son nefeste 84-85 ile geçmeyi başardı. Ev sahibi ekipte bitime 3 saniye kala Sanders üçlük atıştan faydalanamadı.

Serinin ikinci ve son maçı, deprem felaketi nedeniyle artık Gaziantep’in yeni evi olan İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacak. Temsilcimiz maçın berabere bitmesi ya da kazanması durumunda adını yarı finale yazdıracak. Toplam sayı statüsüne göre oynanan bir seri olduğu için beraberlik durumunda uzatma oynanmıyor.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Gaziantep’de Damyean Dotson 27 sayı (7-11 3sayı), 4 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, John Egbunu 16 sayı, 7 ribaund, Olivier Hanlan 15 sayı, 6 asist ve Conner Frankamp 10 sayı, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Anwil cephesinde ise Malik Williams 19 sayı, 9 ribaund, Michal Nowakowski 19 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Victor Sanders 17 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Gaziantep GM’i Boray Dai, Cuma Gününe Kadar Kararlarını Açıklayacaklarını Belirtti

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden ciddi etkilenen illerden biri de Gaziantep olmuştu. Şehrin Türkiye …