Güncel Haberler

Bursaspor, Romanya’da Soğuk Bir Duş Aldı!

7DAYS EuroCup A grubu 15. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor konuk olduğu Rumen ekibi Cluj Napoca‘ya 87-83’lük skorla kaybederek ilk 4 yarışında büyük bir yara aldı.

Bu sonuçla Rumen ekibi derecesini 5-10 yaptı ve play-off şansını sürdürdü. Temsilcimiz ise 7-8 ile 8. sıraya geriledi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte tam 6 isim çift haneli skor katkısı verdi. Jalen Jones 14 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Patrick Richard 14 sayı, Leonardo Meindl 13 sayı, 8 ribaund, 4 ribaund, Nemanja Gordic 12 sayı, 4 asist, Karel Guzman 11 sayı, 3 eibaund, 2 asist, 4 top çalma ve Kasey Shepherd 10 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Temsilcimizde ise Onuralp Bitim 23 sayı, 7 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Derek Needham 16 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 3 top çalma, Zach Auguste 13 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Aubrey Dawkins 11 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …