Güncel Haberler

Koç Sarıca, Tofaş Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 19. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, konuk olduğu Tofaş’ı 81-86’lık skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından İzmir ekibinin başarılı koçu Ufuk Sarıca şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle ülkemizde gerçekleşen depremlerden dolayı çok üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Depremden etkilenen bütün vatandaşlarımıza ve ülkemize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Umuyorum bu acıları bir daha yaşamayız. Maça dönecek olursak, maçın iki devresini de tempolu oynadık ve yüksek skor bulduk. Bir tek maça biraz geç giriş yaptık ama lige verilen arlardan sonra, ne kadar hazırlanırsak hazırlanalım dönüşler biraz sıkıntılı olabiliyor. Ama ilk beş dakikadan sonra kontolü ele geçirdik ve maçı kontrolümüzde sürdürdük. Özellikle üçüncü çeyrekte yaptığımız savunma ve kaptığımız toplarla maçı kolayladık. Bence bu skor aldatıcı, maç daha farklı bitebilirdi ama sonlarda bazı hatalar, yanlış kararlar oldu. Ancak önemli olan bizim bu zorlu deplasmandan galibiyet çıkarmamızdı. Bütün oyuncularım bugün çok kuvvetli oynadı ve yüksek mücadele gösterdiler. Maçta 24 asist yapmışız, bu da paylaşımımızın çok iyi olduğunu gösteriyor. Bütün ekibimi tebrik ediyorum. Artık önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Fenerbahçe Beko maçına hazırlanacağız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …