Güncel Haberler

Partizan, Nunnaly’nin Son Saniye Üçlüğüyle Split’i Yenebildi

Adriyatik Ligi 20. hafta mücadelesinde şampiyonluk adaylarından Partizan konuk olduğu Split karşısında Nunnally’nin bitime 1.5 saniye kala bulduğu üçlük sayesinde 95-96 ile kazandı ve soğuk bir duş almaktan kurtulmuş oldu.

Bu sonuçla Sırp ekibi 18-2 ile 2. sırada yer almaya devam ederken, Split ise 8-12 ile 8. sırada konumlandı.

Misafir takımda James Nunnally 18 sayı, 3 ribaund, Dante Exum 15 sayı, 3 asist, Alan Smailagic 13 sayı, 7 ribaund, Zach LeDay 10 sayı, 4 asist, Tristan Vukcevic 10 sayı, 3 ribaund ve Kevin Punter 9 sayı, 10 asist ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Ev sahibi ekipte ise Shannon Shorter 25 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Dominik Mavra 22 sayı, 2 ribaund, 13 asist, Tyrell Nelson 22 sayı, 6 ribaund, 3 asist ve Lewis Sullivan 15 sayı, 13 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …