Güncel Haberler

RESMİ: Türk Telekom’un Rakiplerinden Hamburg’a Skorer Guard Takviyesi

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan Almanya easyCredit BBL ekibi Hamburg Towers kadrosunu skorer bir guard ile güçlendirdi.

Geçtiğimiz günlerde UCAM Murcia ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Jordan Davis ile sezon sonuna kadar geçerli kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

1.88 metre boyunda olan 25 yaşındaki Amerikalı guard bu sezon Endesa sahnesinde 15 maçta ortalama 20.1 dakika süre alırken 7.9 sayı, 1.7 ribaund, 1.9 asist ve BCL’de ise 5 maçta ortalama 21.6 dakika sahada kalırken 15.2 sayı, 4.2 ribaund, 2.4 asist, 1.2 top çalma ile katkı vermişti.

Aynı zamanda Azerbaycan pasaportu da bulunan Davis, profesyonel karşyerine İspanya’da Manresa takımı ile başlamış, sonrasında Almanya’da Vechta ve İsrail’de Hapoel Tel Aviv formalarını da giymişti. 2020’den bu yana ise Murcia’nın başarısı için mücadele ediyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …