Güncel Haberler

Bost’dan Fenerbahçe Galibiyeti Sonrası Türkçe “En Büyük Cimbom!” Sözleri Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde LDLC Asvel Villeurbanne, konuk ettiği temsilcimiz Fenerbah.e Beko’yu 91-77’lik skorla farklı geçmişti.

Bu önemli galibiyetin mimarlarından biri de geçen hafta Galatasaray NEF’den Fransız ekibine transfer olan Dee Bost oldu. Tecrübeli guard karşılaşmayı 15 sayı, 4 ribaund, 9 asist ile tamamladı.

Maçın ardından mikrofonun başına geçen Bost şu ifadeleri kullandı:

Bugün asıl önemli olan takımın maç boyunca ortaya koyduğu mücadeleydi, ben ASVEL’e en iyi şekilde yardımcı olabilmek için buradayım. Şu ana kadar takımıma yardımcı olabildiğime inanıyorum, umuyorum bu şekilde devam edebiliriz. Fenerbahçe galibiyetleri benim için hep özel, en büyük Cimbom (Türkçe söyledi). Ben Galatasaraylıyım, bu sebeple Fenerbahçe’ye karşı oynadığım her maçı kazanmak istiyorum.

Halen takıma adaptasyon sürecim devam ediyor, koçumuz TJ Parker bana sahada özgürlük vererek öz güvenimin artmasını sağlıyor. Özellikle Nando de Colo gibi tecrübeli oyuncularla oynamak işimi çok kolaylaştırıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …