Güncel Haberler

Koç Alimpijevic, Prometey Mağlubiyeti Sonrası Konuştu

7DAYS EuroCup A grubu 12. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Prometey’e 92-94’lük skorla kaybetmişti.

Karşılaşmanın ardından Sırp koç Dusan Alimpijevic açıklamalarda bulundu:

Söylemek istediğim çok şey var ama içinde bulunduğumuz turnuvada bazı şeyleri konuşamayacağımıza dair kurallar var. Aynı şeyler ilk maçtada yaşanmıştı. Özellikle bahsetmem gerektiğini düşünmüyorum, iki maçı da izleyenler görür zaten. Bir savaş koyduk ortaya ama bazı oyuncularım sakatlıkları nedeniyle yüzde 100 performans ile oynayamadılar ama yine de ellerinden geleni yaptılar. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Mağlubiyette oyuncuların suçu yok, her şeyi yaptılar. Benim kararım maç içinde sakatlıkları daha fazla riske etmemek yönünde oldu. Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum, çünkü her maç ne kadar farklı olduklarını gösteriyorlar. Onları bir sonraki maçımıza da çağırmak istiyorum. İki kulvarda da play-off için savaşıyoruz. İç saha avantajı bizim için çok önemli.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …